AFFALD

Det er under ingen omstændigheder tilladt at smide affald i naturen eller efterlade sit skrald. Medbring en affaldspose og spænd den på din rygsæk, indtil du kan smide den i en container i målområdet. Vi uddeler desuden gladeligt poser til jer ved lejrpladsen.

TOILETTER

Der er adgang til toiletvogne og muldtoilet ved alle overnatningssteder. Ønsker man at bade kan man nyde Nors Sø som er en af Danmarks reneste Søer (dette er muligt før vi forlader check-in eller når I er i mål lørdag). Der er selvfølgelig mulighed for at få drikkevand ved alle overnatningssteder også.

SIKKERHED

Deltagelse på Thy Hike sker på eget ansvar, men vi har rammerne for at hjælpe dig, hvis uheldet er ude. På ruten og på overnatningsstederne har vi frivillige og en sygeplejerske, der kan give dig gode råd eller hjælpe dig, hvis du er blevet skadet. Derudover opfordrer vi dig til at drikke rigeligt med vand og fylde op, hver gang du har mulighed for det, for at undgå dehydrering. Tag de pauser du har brug for og nyd turen.

UHELD

Kommer du til skade under Thy Hike, og kan du ikke fortsætte, er det vigtigt, at du giver besked på det mobilnummer, du får udleveret ved check-in. Er det alvorligt, ring da 112! Vi anbefaler at du installerer Trygfondens App på din telefon, da det ellers er umuligt at finde frem til hvor man præcist er i Nationalparken.

DEN FYSISKE UDFORDRING

Du bærer på al din bagage selv. Der er noget utrolig tilfredsstillende ved at have alt hvad du behøver- og har brug for, spændt på ryggen. Det skal dertil tilføjes, at hvis du drømmer om at deltage men er forhindret pga. dårlig ryg eller andet, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig med din oppakning. Kontakt os for at høre mere.

NATURTUR

De tre dage i vildmarken foregår på naturens præmisser og det er derfor vigtigt at tjekke vejrudsigt ugen op til start. Alle kan deltage til Thy Hike, dog med forbehold;

Er det første gang du begiver dig ud i at vandre med rygsæk, er det vigtigt at du inden hiken træner og går lange ture med oppakning og i dine støvler. Det bliver en langt mere behagelig tur når der er overskud til at nyde hele turen og naturen på ruten. Ruten er meget kuperet og man skal ikke underkende at det kan være hårdt at vandre med oppakning i Nationalpark Thy.

VARME DRIKKE

Der er vandposter ved alle lejrpladser. Vil du have kogende vand til kaffe/the/kakao, skal du selv medbringe trangia eller jetboiler. Medbring eventuelt også thermokop/flaske.

MADPRÆFERENCER

Skulle du have allergener eller mad-præferencer, bedes du kontakte os i god tid før hiken, så vi kan tage forbehold for det i madlavningen.

HUNDETUR

Vi ser gladeligt at du medbringer din hund til Thy Hike, men med det i mente at vi overnatter mange i samme lejr og ikke ønsker at blive vækket af en hund der gør. Husk at den skal være i snor.

KOMFORT

Vi har sørget for alt det basale, men kan desværre ikke tilbyde alle en siddeplads ved hver lejr. Medbring derfor selv et siddeunderlag, klapsammentaburet, eller hvad du selv foretrækker.

KONTANTER

Ved Lodbjerg Fyr, har du mulighed for at gå op i tårnet og nyde udsigten for 20 kr kontant. Det er desuden muligt at tilkøbe diverse drikkevare mm, så husk at medbring kontanter.

DELTAGERANTAL

OBS: Bliver hiken udsolgt er vi 100 deltagere. Det giver en helt speciel fællesskabsfølelse når vi er samlet ved lejrpladserne.

FILM OG FOTO

Som deltager accepterer man, at billed- og filmmateriale kan blive delt på sociale medier af Thy Hike og vores samarbejdspartnere.

FORTRYDELSE

Har du først tilmeldt dig og købt billet, er din tilmelding bindende. Du kan altid sælge din billet til tredjepart.

EJEROPLYSNINGER

Websitet her udbydes af:

Thy Hike, Molevej 21, 7730 Hanstholm

Telefon: 22330760, CVR: 40006141

COOKIES

thyhike.dk bruger cookies til at gøre brugeroplevelsen bedre.

19jul.2017_ThyHike2017_0377.jpg