Maden

 
maden-thy-hike.png

Under Thy Hike er alle måltider inkluderet, undtagen festmiddagen lørdag aften. Vi anbefaler også, at du selv tager snacks med. Det styrer du nemlig bedst selv.

Morgenmad og frokost

Ved check-in får du udleveret frysetørret mad, som du skal medbringe i din rygsæk. Og det er selvfølgelig af bedste kvalitet.

  • 2 x morgenmad
  • 3 x frokost

Aftensmåltiderne

Hyggen sætter ind ved aftensmåltiderne, som hver aften laves over bål. Vi har inviteret lokale madentusiaster til at komme og lave mad sammen med os alle tre aftener.
Til bålmiddagen giver du selv en hjælpende hånd med tilberedningen. Vi giver dig også tips til, hvad du hver dag kan kigge efter i naturen for at pifte dit aftensmåltid op. Thy Hike foregår nemlig på det bedste tidspunkt på året: kantareller, havtorn, skovsyre, karl johan og ramsløg er i fuldt flor - det er bare med at kigge efter.

Den knitrende lyd fra bålet og den stille mumlen fra de andre deltagere gør bålhyggen til en stund, du sent vil glemme.

Lokale madentusiaster

De tre kokke, der på hver sin aften er ansvarlig for aftensmaden, er ikke tilfældigt udvalgte. Deres helt særlige viden om mad fra lokalområdet, får os virkelig til at se frem til, at dagens kilometer er saga blot, og vi sammen kan nyde et nærende måltid.

 

 
Louise Møller.jpg

Louise Møller
- Hanstholm Madbar

På første aften får vi besøg af Louise Møller fra Hanstholm Madbar.  Louise er en del af trioen, der i foråret 2016 åbnede Hanstholm Madbar og siden da har huset utallige gæster og events på toppen af Hanstholm med Danmarks vildeste udsigt.

Louise er uddannet cand.mag i æstetik og kultur, og har undervist i bålmad på Ry Højskole og brugt bålmaden i forskellige sammenhænge inden for teambuilding og events.  

På denne torsdags-sommeraften under Thy Hike 2018, vil vi jonglere med frisk fisk fra Hanstholm, og alle deltagere er med til at skabe en hyggelig aften og et dejligt måltid.

Aftenens kaptajner bliver Louise og en indtil videre hemmelig fisker, som sørger for at vi får skibet sikker i havn.

 


Mie Buus.jpg

Mie Buus
- NaturmadThy

På vores anden aften får vi selskab af Mie.

Mie er den mest autentiske naturmadskok, vi kender. Hendes viden om sankning og madlavning i Nationalpark Thy er uendelig, og vi glæder os til at lære meget mere.

Mie har siden 2004 været tilknyttet Museum Thy, hvor hun har formidlet madkulturen i Thy. Mie er også forfatter til flere bøger og artikler, og hun er tit vært ved lokale madevents. I kan glæde jer til at smage en 2-retters middag lavet på råvarer fra selve Nationalpark Thy.

 


christian p p.jpg

Christian P. Petersen
- Madværkstedet Thy

Christian er uddannet kok samt cand.mag i Læring og Forandringsprocesser og har en stor interesse for madkultur.

Til dagligt er Christian projektleder i Madværkstedet Thy. Projektet er startet med hjælp fra Thisted Kommune og er støttet af Nordea-fonden. Madværkstedet er bygget op som et socialøkonomisk caféprojekt og består af otte medarbejdere, der alle er tilkendt fleksjob.

Christian vil med sin baggrund og erfaring udfordre den normale forståelse af lejrbålsmad. Vi får besøg af Christian den sidste aften på Thy Hike 2018. Obs. Christians festmåltid er ikke inkluderet i billetprisen, men kan tilkøbes for billige penge.