Lokal madfacination

Under Thy Hike er alle måltider inkluderet; 2 x morgenmad, 3 x frokost og 3 x bålmiddag. Vi anbefaler, at du selv tager snacks med til dine mellemmåltider og til at få blodsukkeret op. Det styrer du nemlig bedst selv. Undervejs på ruterne har du desuden optimale forhold til at sanke på denne årstid; kantareller, mosebøllebær, havtorn, skovsyre, brombær, karl johan og ramsløg er blot nogle af de ting der med nogenlunde sikkerhed kan findes, alt efter vejrforholdene.

THY19 V1  (22 of 60).jpg

Morgen

Fredag og lørdag morgen tilbereder vi sammen vores morgenmad over bål. Vi handler lokale, (i så høj grad det er muligt) økologiske råvarer ind til at alle selv kan lave et spejlæg, stege lidt bacon og få en portion grød med topping. Du skal selv sørge for at have morgenmad med til torsdag morgen og selv sørge for kogegrej til din kaffe eller te.

THY19 V1  (24 of 60).jpg

Middag

Torsdag, fredag og lørdag får alle udleveret deres frokost inden de begiver sig ud på dagens rute. Frokosten bliver varieret fra dag til dag. Har du nogle specielle madpræferencer, hører vi meget gerne fra dig i god tid inden hiken.

v2 (2 of 9).jpg

Aften

Hyggen sætter ind ved aftensmåltiderne, som hver aften, til dels, laves over bål. Vi har inviteret lokale madentusiaster til at komme og lave mad sammen med os alle tre aftener, og du kan også her forvente selv at skulle give en hånd med og lære nyt om råvarerne ved bålet og madlavningen.

Læs mere om bålmiddagene den 1. november når programmet for 2020 offentliggøres - Følg med på Facebook.