En kærlighedserklæring til naturen og et ønske om at kunne opleve den med andre, for dermed at mærke hvilken enormt positiv indflydelse det har på vores mentale jeg. Alle kan have brug for at trække stikket og gøre livet simpelt, autentisk og jordnært for en stund.

 

Hvor det hele startede

Det var to vandreture i det nordlige Sverige, der gav os, Rosa og Maria, idéen til Thy Hike. På trods af vabler, sved og tårer, gav de svenske vandreeventyr os ro til at finde ny energi både fysisk og mentalt – og vi opdagede en helt ny form for livsnydelse, som vi begyndte at drømme om og dele med hele Danmark.

Derfor skabte vi et årligt tredages vandreeventyr i Nationalpark Thy for dig, som savner at have god tid, og som gerne vil udfordre dig selv og rense tankerne. Vi vil gøre vores bedste til, at du på Thy Hike får tanket ny energi og både sved og smil på læben.

Noget af det bedste, vi oplevede på vores vandreture, var mødet med forskellige typer af mennesker i alle aldre og med vidt forskellige baggrunde. Lige dér havde vi noget til fælles, for uanset om du er 25 eller 65, så er vi alle lige, med vores backpack på ryggen, der midt i den store natur. Fællesskabet er en fantastisk bonus ved det at vandre.

I dag drives Thy Hike af Maria, her i Thy.


THY19 V1  (48 of 60).jpg