Thy Hike i nyhederne

Thy Hike 2019 blev afviklet i august måned. Og det var et super vellykket arrangement - det var ganske enkelt fantastisk at se på deltagerne, som med et smil i hele ansigtet, kom over målstregen. Solen bagede ned over os ved Nors Sø, hvor deltagerne efter 3 dages vandretur i Nationalpark Thy, kunne lægge oppakningen fra sig, sætte sig i græsset med en kold øl fra Thisted Bryghus og begynde at fordøje den store naturoplevelse de netop havde nået til afslutningen på.

Live koncert med Spöket i Köket

Live koncert med Spöket i Köket

Kort tid efter afviklingen af arrangementet, hvor rusen stadig løb i kroppen på mig, mødtes jeg med DR, der ville skrive en artikel om Thy Hike til deres madside. Det føles stadig ret vildt, at DR var interesseret i at bringe artiklen om mig og Thy Hikes eksistensgrundlag - for jeg har ikke skabt Thy Hike af kommercielle årsager, jeg har skabt det fordi jeg ikke kunne lade være. Så det, at nogen vil fortælle min historie og har fået øjnene op for, hvad det er at tilbringe tid i naturen kan gøre for os, er jeg meget stolt af. Det blev til en velskrevet artikel og nogle fremragende billeder i min optik: læs artiklen her.

Artiklen har fået stor opmærksomhed. Langt større opmærksomhed end jeg havde forventet. I skrivende stund har artiklen over 100.000 læsninger og min hjemmeside har betydeligt flere besøgende. Jeg er overvældet over, hvor mange der har udvist interesse i mit foretagende og ønsker underretning om billetsalg til næste års Thy Hike. Tak til jer alle. Jeg glæder mig til at se mange af jer til august 2020.

PS - jeg er kæmpe fan af Nak & Æd programserien, og jeg er blevet tippet om, at de på deres Facebookside har delt DR’s artikel om mig. Julen faldt tidligt i år.

- Maria Vangsgaard